Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за спирачни апарати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за спирачни апарати

Здравейте, налага се да сменям единия заден спирачен апарат на колата от подписа и искам да попитам кои други коли са с същите апарати и дали имат разлика с мойте. Например дали от 145/6 1.4 ТS са същите.
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Зависи от годината. Най-общо, доколкото знам, задните апарати са два типа, без значение на кубатурата.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Точно това се чудя колко разновидности има и коя точно ми трябва

Comment

Чак на никой ли не му се е налагало да сменя спирачни апарати или вие си купувате нови по 140 лв. парчето.

Comment

Дори и на някои да му се е наложило да сменява,е свалил стария пуснал му е снимки,или е отишал в някоя морга с апарата ,и си е купил друг,ако ти трее инфо в кревата,обърни се към алфа ромео,в италия,и ги питаи кои точно апарати са монтирали на твоята кошара.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ейй всички сте много отворени като седите зад компа... Брато карай си гробницата и не пиши по темите ако ще се правиш на интересен. За тебе има специална тема "Общи приказки"

П.П. Модератора да трие темата
            Last edited by Raiko0; d.m.y г., 11:11.

Comment

Ааааа колега аз гробницата си я карам ,ма след като човека горе ти е обяснил ясно,че са 2 вида ,ти какво още питаш,какво искаш още да знаеш,кои вид е на твоята кола точно,ма то и директора на Алфа Ромео сигурно не е на ясно.Понаведи се малко ,поизмори се малко,извади гумата,па виж,цъкни некое фото,па ще го мислим.Общи приказки не ме кефи като цяло ,понеже там не задават глупави въпроси,и не мога да пускам в обращение остроумни отговори,я кажи сега какво те мъчи с Апаратите,да ти помогнем.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

апарати

Приятел , апаратите са алуминиеви и железни. Така че погледни твоите какви са. Надявам се можеш да различиш .Иначе размера е еднакъв. Вероятно твоите са алуминиеви , но си ги виж за по- сигурно.
                Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

Working...
                X